Brunzits de pròpolis i de pol·len - Galetes d'apicultor


Després de treballar-hi durant uns mesos, aquesta idea inicial de fer unes galetes de pròpolis ha estat una realitat.

Els pròpolis son un producte derivat del rusc amb grans propietats per a la nostra salut, si li afegim que son termoresistents, i que per tant després d'una cocció conservaran totes les seves propietats, ens podem en marxa per crear aquestes galetes.

Ens posem en contacte amb el Forn Robiró de Ribes de Freser per veure si els encaixa la idea, evidentment els emociona la creació d'un producte singular.

Els porto matèria primera: mel, pròpolis i pol·len, i comencem a fer proves. Finalment aconseguim la fórmula que ens agrada, amb un percentatge elevat tant de pròpolis com de pol·len, perquè el sabor s'hi pugui distingir.

Aconseguim un motlle amb forma d'abella per les galetes de pròpolis i un en forma de flor per les de pol·len, però ara ens falta el nom, i ens costa posar-nos d'acord, per tant decidim fer un concurs públic a través d'Instagram. La resposta de la gent és excepcional i variada, surten noms com abelletes, bees, reines, reinetes, dolcetes, les melis, etc. però el nom que més ens és el de Brunzits (Zumbidos) seguit per Galetes d'Apicultor.

Aquesta és la història d'aquestes galetes ideals per acompanyar un te, una infusió, un cafè o un gotet de vi ranci.

No et quedis sense provar-les, i recorda, a part de bones son beneficioses per la teva salut!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Etiquetes
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2016 - Mel Vall de Ribes - Creat  amb Wix.com