top of page

Nosaltres

mel crua

Mel Vall de Ribes és una petita empresa de caire familiar, que des del 1992 ens dediquem a la cura de les abelles, i d'elles en recollim les nostres mels, pròpolis, cera i altres derivats.

En els últims anys, hem anat ampliant la nostra gamma de productes, des de la tintura de pròpolis, ungüents,  passant pel sabó fins a les teles encerades, tot això a còpia d'anar-nos formant constantment.

En aquests moments ja tenim relleu generacional, i en Roc ja és qui porta les regnes de l'explotació, de resultes d'aquesta incorporació, hem incrementat el nombre de caixes d'abelles i també els llocs on podem portar abelles per recollir mel, d'aquesta manera podem comptar amb les diferents varietats de mels que estem posant a la venda.

Colmenar de Bruguera, just a la falda del Taga.

mel crua
mel crua

Els apicultors de la casa, en Pep (pare) i en Roc (fill)

Ens trobem ubicats en un entorn extraordinari, on la seva riquesa ecològica és el principal atractiu, i l'aigua conflueix prenent forma de font, brollador o torrent, amb una vegetació típica de l'alta muntanya.

Des de qualsevol lloc es poden descobrir panoràmiques inesperades, destacant el romànic i pobles amb personalitat.

Els esports d'hivern i la neu, els productes artesans propis de la zona, la seva cultura de costums i tradicions de muntanya, atorguen a la Vall de Ribes un tarannà únic.

Cal Feliu de Bruguera

mel crua

En aquest bonic entorn les nostres abelles recullen el nèctar de milers de petites flors de muntanya, a més de 1200 m d'altitud i sota l'empar del Taga.

Aquí recollim una mel d'excel·lent qualitat, la de MILFLORS (Pirineu), que si la temporada acompanya, està a punt a partir del mes de setembre de cada any.

mel crua

Envasant la mel

-

  • mel crua

-

  • mels

-

  • propolis

-

  • hidromel

-

  • pol·len

Panells_Plaques_UE_DARP_competitivitat_20160517-_003_ (2).jpg
bottom of page