Nosaltres

Vols saber més de nosaltres?

Mel Vall de Ribes és una petita empresa de caire familiar, que des del 1992 ens dediquem a la cura de les abelles, i d'elles en recollim dues varietats de mels.

Una és la de MILFLORS, que prové de la floració de les espècies vegetals que hi han a la falda del Taga, i l’altra, és la mel de ROMANÍ recollida a la comarca del Bages, on les abelles fan hivernada.

Les altres sis varietats que comercialitzem, no provenen directament de la nostra explotació, però en garantim la procedència, ja que son elaborades per apicultors compromesos com nosaltres.

Colmenar de Bruguera, just a la falda del Taga.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Els apicultors de la casa, en Pep (pare) i en Roc (fill)

Ens trobem ubicats en un entorn extraordinari, on la seva riquesa ecològica és el principal atractiu, i l'aigua conflueix prenent forma de font, brollador o torrent, amb una vegetació típica de l'alta muntanya.

Des de qualsevol lloc es poden descobrir panoràmiques inesperades, destacant el romànic i pobles amb personalitat.

Els esports d'hivern i la neu, els productes artesans propis de la zona, la seva cultura de costums i tradicions de muntanya, atorguen a la Vall de Ribes un tarannà únic.

Cal Feliu de Bruguera

En aquest bonic entorn les nostres abelles recullen el nèctar de milers de petites flors de muntanya, a més de 1200 m d'altitud i sota l'empar del Taga.

Aquí recollim una mel d'excel·lent qualitat, la de MILFLORS (Pirineu), que si la temporada acompanya, està a punt a partir del mes de setembre de cada any.

Envasant la mel

©2016 - Mel Vall de Ribes - Creat  amb Wix.com