top of page

Nosaltres

Abelles - Apiari - Bruguera - Falda del Taga

Som una petita empresa familiar dedicada amb passió a l’apicultura i la cura de les abelles.

 

Treballem de forma artesanal, preservant les tècniques tradicionals per garantir productes de la màxima qualitat.

 

Ens especialitzem en la producció de mel, cera i pròpolis, cuidant cada detall del procés per assegurar-ne la puresa i l’autenticitat.

 

La nostra filosofia es basa en el respecte pel medi ambient i en el benestar de les abelles, que considerem part essencial de la nostra família i de l’equilibri natural que volem preservar.

Colmenar de Bruguera, just a la falda del Taga.

Apicultor - mel crua
apicultor - mel crua

Els apicultors de la casa, en Pep (pare) i en Roc (fill)

Ens trobem ubicats a la Vall de Ribes,  un indret excepcional del Pirineu català, amb una bellesa natural que captiva per la seva gran biodiversitat i les seves abundants fonts i torrents. Aquest entorn d'alta muntanya ofereix un paisatge frondós, amb una vegetació autòctona adaptada al clima fred i humit, ideal per als amants de la natura.

Els visitants poden gaudir de vistes espectaculars, amb panoràmiques que s'obren des de diferents punts de la vall, sovint emmarcades per esglésies romàniques i pobles amb una forta identitat pròpia. Aquest patrimoni arquitectònic i cultural aporta un encant especial a la zona, on els habitants mantenen costums i tradicions de muntanya que s'han transmès de generació en generació.

A més, la Vall de Ribes és una destinació destacada per als esports d'hivern. Les estacions de muntanya properes permeten practicar esquí i altres activitats relacionades amb la neu. Els visitants també poden descobrir i gaudir dels productes artesans locals, com embotits, formatges i artesania, que reflecteixen la riquesa cultural i gastronòmica d'aquest racó dels Pirineus. En conjunt, tot això fa de la Vall de Ribes un lloc amb un caràcter únic i autèntic.

Cal Feliu de Bruguera

Cal Feliu de Bruguera

mel crua

Bruguera és un entorn natural envoltat de prats verds i pastures, perfecte per a la cria d'abelles i la producció de mel d'alta qualitat.

 

Gràcies a la gran varietat de flors silvestres i plantes autòctones presents a la zona, les abelles tenen accés a una font de nèctar rica i variada, que afavoreix l'elaboració d'una mel amb sabors i aromes intensos i únics.

 

La baixa contaminació ambiental i la diversitat floral dels prats de muntanya amb trèvols, botges i altres lleguminoses, a més de romegueres, romaní, farigola i altres espècies mediterrànies, proporcionen un ecosistema saludable que influeix positivament en la qualitat de la mel.

Aquest entorn permet una apicultura sostenible i respectuosa amb el medi ambient, fet que contribueix a conservar la biodiversitat i a preservar les espècies pol·linitzadores.

La mel produïda en aquesta regió destaca pel seu sabor autèntic i les seves propietats nutricionals, ideals tant per al consum directe com per a l'ús en productes gastronòmics i terapèutics.

Procés d'envasat de la mel
Envasant la mel - mel crua

Envasant la mel

-

  • mel crua

-

  • mels

-

  • propolis

-

  • hidromel

-

  • pol·len

DARP
bottom of page