October 11, 2019

El xampú sòlid és un concepte innovador i ecològic.

Presenta molts avantatges, ja que ocupa poc espai, no es degrada, és fàcil de transportar i no genera residus.

Aquest xampú és molt hidratant, ideal per a cabells clars i castigats. La mel li aporta brillantor al cabell. La pols de shikakai, a més de restaurar la brillantor del cabell li aporta força, també desenreda. El romaní té un efecte beneficiós...

June 1, 2019

Dutxar-se amb sabó en pastilla en lloc de gel de bany té tres avantatges importants:

- ES REBUTGEN MENYS ENVASOS: Fent servir una pastilla de sabó, deixem de llençar un pot de gel, això suposa uns quants grams de plàstic menys pels abocadors del món. Encara que siguem bons recicladors, sempre és millor generar menys escombraries. 

- ES REDUEIX EL CONSUM DE SABÓ: Una pastilla de sabó sempre dura més...

November 12, 2018

SIXPRO® SPORT és un lubricant 100% natural, perfecte per a llagues i ferides causades per la fricció. Evita l'aparició de crostes i repara la pell donant-li elasticitat.

SIXPRO ofereix una gama de productes d'alta hidratació i nutrició, per donar a la vostra pell l'elasticitat necessària per a minimitzar o eliminar el risc de ferides o llagues causades per la fricció.

Els seus ingredients, altament hidr...

November 11, 2018

Als Estats Units es coneix com Divendres negre (Black Friday) el dia en que s'inaugura la temporada de compres nadalenques, amb significatius descomptes en molts comerços i grans magatzems.

És un dia després del Dia d'Acció de Gràcies, el qual es celebra el quart dijous del mes de novembre. Aquest any, és el divendres 23 de novembre, per tant, hem creat un descompte d'un 20%, vàlid només...

November 10, 2018

Què és la Gelea Reial?

La gelea reial és una substància de suau color groc i viscosa, barreja de nèctar, aigua, saliva i hormones, segregada per les glàndules hipofaríngies i mandibulars de les abelles obreres joves (entre 5 i 15 dies), per alimentar les abelles reines durant tota la vida, les larves reals i les larves comunes, només en els primers tres dies. Així l’abella reina creix d’un 40 a un 60%...

November 3, 2018

Et cases?

Nosaltres et preparem el teu recordatori.

Tenim algunes idees: https://es.pinterest.com/melderibes/bodes/

November 3, 2018

Aquest petit vídeo domèstic ens mostra l'assetjament d'una vespa velutina a les nostres abelles

May 23, 2018

Reglament Europeu de Protecció de Dades

Us informem que el 25 de maig de 2018 serà d’aplicació el Reglament Europeu de Protecció de Dades, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades.

Per aquest motiu, us informem que les seves dades quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Mel Vall de Ribes (MVR) amb...

April 29, 2018

Hi han 16.000 especies d’abelles. La majoria d’elles son insectes solitaris  i només el 5% son socials, sent l’abella mel·lífera (Apis mellifera) la més comú. En un rusc hi poden haver fins a 80.000 obreres, 200 abellots i una reina. Un estudi ha revelat que un únic gen controla la vida social de les abelles.

Els abellots (mascles) tenen una única funció en el rusc, aparellar-se amb l’abella reina. Si...

Magnífic i educatiu vídeo sobre les abelles i la mel, amb guió, producció i edició de Ramon Mas, gran amant de les abelles i la nostra mel.

Imatges gravades al colmenar i obrador de Mel Vall de Ribes - Bruguera

April 29, 2018

Actualment, és possible gaudir d'una gran diversitat de mels naturals, i totes elles boníssimes, tant pel seu sabor com per les seves propietats curatives i medicinals.

La mel és un aliment produït per les abelles a base del nèctar que recullen de les flors, i seran les flors, les que dictaminaran la varietat de mel.

La mel de romaní, és la que produeixen les abelles al libar en les flors del Romaní. (R...

April 29, 2018

L'elaboració de sabó és un procés que consisteix en unir una matèria àcida (greix, oli, mantega vegetal, etc.) amb una bàsica o alcalina (sosa), d'aquest rocés se'n diu saponificació.


Contrariament al que es pensa, l'element que realment renta és l'aigua, els sabons o detergents el que fan és reduir la tensió de l'aigua perquè així pugui treure la brutícia.


La majoría de sabons i detergens que trobem...

Please reload

Últimes entrades
Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per etiquetes
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

©2016 - Mel Vall de Ribes - Creat  amb Wix.com