top of page

Xampú sòlid i Sabó de mel

Xampú sòlid

Els xampús sòlids son una alternativa ecològica als xampús líquids. Són el producte ideal per cuidar el planeta, ja que redueix dràsticament la nostra petjada de carboni. Entre tots els seus avantatges trobem:

1. Requereix menys aigua en la seva elaboració. Per tant, no és necessari afegir-li parabens, emulsionants, silicones ni sulfats, que, en canvi, si contenen molts productes de cosmètica convencional i que poden irritar o danyar la pell. 

2. És més fàcil d'envasar sense utilitzar plàstics. A mel Vall de Ribes  envasem els nostres productes amb un embalatge totalment biodegradable i sostenible.

3. Perfecte per viatjar. La cosmètica sòlida dura més i ocupa menys espai. Una pastilla de 100 g de sabó sòlid equival a 3 pots de sabó líquid. A més te'l pots emportar de viatge sense restriccions a l'hora d'agafar l'avió.

4. És l'opció més compatible amb el medi ambient. L'aigua del rentat és biodegradable i no genera impacte negatiu en el medi ambient. 

Sabó de mel

Els nostres sabons estan elaborats de forma artesana al Pirineu català (circuit curt de venda, a més, promou economia local), estan fets a mà mitjançant el mètode tradicional de saponificació en fred i compostos per olis vegetals orgànics, que els fa suaus i ideals per a una bona hidratació de la pell.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Aquesta gamma de sabons naturals, amb oli d’oliva, d’ametlla i de coco, rics en glicerina natural, estan pensats per a la cura de la pell, amb la contribució de pròpolis, pol·len, àloe vera, àrnica, calèndula, etc. i olis essencials.

Aquesta gamma de sabons naturals també poden eliminar l’ús d’envasos de plàstic per reciclar (que sovint acaben a estómac dels cetacis).

La tècnica: olis vegetals de qualitat, saponificats en fred.

Consells sobre l’ús i emmagatzematge: Un cop utilitzat el sabó per primera vegada, cal mantenir-lo sec en una sabonera, no el deixeu en contacte amb l’aigua, ja que s’estova.

És possible que es produeixin variacions de color, això no disminueix la qualitat del producte, el temps d’ús és il·limitat, tot i que recomanem una durada màxima de 21 mesos després del primer ús. Tot i això, no es perjudicaria el poder de rentada d’aquest sabó.

Recomanat per a: Qualsevol mena de rentada freqüent de mans, pell i cos.

bottom of page