top of page

Gelea Reial fresca

La Gelea Reial és una secreció fluida que elaboren les abelles obreres per alimentar a les larves del rusc durant els seus tres dies d’edat, i la Reina durant tota la seva vida. La gelea reial es crea a les glàndules de la faringe amb la barreja de la mel, el nèctar i l’aigua que han aconseguit de l’exterior i amb saliva, hormones i vitamines del seu interior.
 

Propietats:

És energètica i estimulant.

Ofereix una gran resistència mental en períodes d’estrès o fatiga.

Retarda els efectes de l’envelliment prematur.

A part de la seva aportació en sucres, té propietats antidiabètiques, recomanada en estats postoperatoris per la seva gran riquesa en vitamines, minerals i oligoelements.

Ajuda a recuperar les ganes de menjar i millora el sistema immunològic.

Ideal per a nens o persones inapetents que a més no tenen gaire resistència a les infeccions.

​Té propietats antisèptiques i bactericides que reforcen el seu organisme vers les agressions externes, per aquest motiu es recomana prendre-la en els canvis d’estació, sobretot abans de l’hivern, per prevenir refredats i infeccions.

Consum:

En un adult, la dosi diària està aproximadament en 0,5 g. al dia (0,8-1 g si és necessari) Cal fer tractaments de 5 o 6 setmanes, un parell o tres vegades a l'any.
En infants la dosi aproximada està entre 0,4 g i 0,5 g depenent de l'edat.

Composició:

Al contingut en aigua (aprox. un 60%)

Hidrats de carbó (glucosa i fructuosa)

Proteïnes

Lípids

Vitamines del grup B (B1, B2, B3, B6 i àcid fòlic)

Minerals i oligoelements (fòsfor, calci, seleni, ferro, potassi i coure entre altres)

Vitamines E, C i A

Àcid gras no saturat

Contraindicacions

Com que concentra molts nutrients, cal prendre certes precaucions. Es recomana vigilar, i fins i tot, evitar-la en cas d’al·lèrgia, malaltia d’Addison, asma, migranyes, taquicàrdia i hipertensió.

Conservació:

La Gelea Real fresca ha d'estar sotmesa de forma constant a una temperatura d'entre 0 °C a 4 °C per a poder mantenir en condicions òptimes els seus principis actius.


Envasos disponibles: 25g.

bottom of page