Política de Devolucions

SI EL PRODUCTE REBUT ÉS INCORRECTE, ES TROBA DANYAT O DEFECTUÓS

​La nostra Política de Devolucions és realment senzilla. Quan rebis la teva comanda hauràs d'inspeccionar-la immediatament per a verificar que tot està correcte, sempre abans d'obrir i consumir els productes. Si has rebut una comanda incorrecta, o els productes es troben danyats o defectuosos, en primer lloc mil disculpes!  Aquests casos són molt poc freqüents, encara així, intentarem solucionar aquest problema al més aviat possible.
Segons la nostra política d'empresa i complint amb la normativa vigent, tens dret a retornar qualsevol article comprat a www.melvallderibes.cat  en un termini màxim de catorze dies des de la data de recepció d'aquest.QUÈ FER PER A RETORNAR UN PRODUCTE ​

Contacta amb nosaltres de manera ràpida i segura, mitjançant trucada telefònica (669 104 215) o via e-mail (info@melderibes.cat), facilitant el teu número de comanda, el producte a retornar i la raó per la qual es realitza aquesta devolució.

Et confirmarem l'adreça a la qual hauràs d'enviar l'article en qüestió.

Si us plau, empaqueta l'article de manera segura i inclou dins del paquet el teu número de comanda, nom i adreça completa, inclou també el rebut o justificant d'enviament quan ens retornis el producte. 
Qualsevol producte enviat de tornada és responsabilitat de l'usuari fins que arriba al nostre magatzem. Per això, assegura't que retornes el producte usant un mètode d'enviament segur.

La nostra política de devolució s'aplica a les comandes realitzades directament a través de www.melderibes.cat.

Si has adquirit un dels nostres productes en alguna botiga de vendes especialitzades o en distribuïdors de la nostra marca, si us plau contacta directament amb ells per a la seva devolució.

Darrera actualització:  novembre 2020

©2016 - Mel Vall de Ribes - Creat  amb Wix.com