Mel de romaní
Fitxa de producte
Propietats d'aquesta mel:
Afavoreix les funcions del fetge. És un tònic poderós per als convalescents, i un restaurador estomacal per a resoldre l'acidesa i llagues d'estómac. Eficaç contra l'esgotament físic i intel·lectual.
Nota de tast:
Aquesta mel és d'un color molt clar, i gairebé blanca quan està cristal·litzada. El seu aroma és molt intens i persistent. El seu sabor és molt dolç, tot i que sol anar lligat amb notes àcides. La seva cristal·lització és molt ràpida i el gra és molt fi.
Maridatge:
La intensitat i persistència d'aquesta mel, és molt apreciada pels qui els agraden els sabors forts. És idònia per a combinar amb plats als quals es vulgui donar un punt de dolçor, combina fàcilment amb formatges curats, postres no lleugers, infusions i guisats, sobretot amb el xai.
Zona de producció: Comarca del Bages. Producció pròpia.
Època: Finals d'hivern i primavera
Envasos disponibles: 500 g. / 250 g.