top of page

Mel d'eucaliptus

eucaliptus_web.jpg
Fitxa de producte

Propietats d'aquesta mel:
 

S'ha demostrat que la mel d'eucaliptus té propietats antibacterianes, antiinflamatòries i antioxidants, el que la fa efectiva per tractar afeccions respiratòries, com refredats i grips.

També es fa servir per alleugerir el dolor de gola i per reduir la inflamació en les vies respiratòries.


Nota de tast:

La mel d'eucaliptus és una mel mono-floral de color ambre/daurat.

Té aromes que recorden a herba humida o fins i tot a bosc/fusta. És de gust dolç, fort però refrescant, és per això que s’hi poden trobar notes àcides (equilibri entre dolçor i frescor).

 

El seu gust és molt persistent i té un regust picant.


​Maridatge:

• Introduir aquesta mel en batuts de fruita i verdura o cremes calentes de verdura (per exemple una crema de carabassa, pastanaga, carxofa...).

• Afegir en receptes de postres làctiques, postres a base de xocolata (brownie, coulants...), pans de pessic, galetes, pans d’espècies, gofres, magdalenes,...

• Regar coques dolces de fruita de temporada. Per exemple, coques de mil fulls amb crema pastissera i mandarina o pastissos de poma.

• Regar peix blanc abans de coure (per exemple, en fer daurada a “la papillote” introduir napar el peix amb mel) o després de treure’l del forn.

• Formar vinagretes àcides amb mel per regar amanides verdes, amanides de llegums, carns i peixos. Per exemple, fer una vinagreta amb vinagre de vi blanc, oli d’oliva verge extra, suc de taronja i pomelo i mel d’eucaliptus.

Zona de producció: Andalusia i Extremadura
Època:  estiu

Envasos disponibles: 500 g. / 920g

bottom of page