Xampú sòlid


El xampú sòlid és un concepte innovador i ecològic.

Presenta molts avantatges, ja que ocupa poc espai, no es degrada, és fàcil de transportar i no genera residus.

Aquest xampú és molt hidratant, ideal per a cabells clars i castigats. La mel li aporta brillantor al cabell. La pols de shikakai, a més de restaurar la brillantor del cabell li aporta força, també desenreda. El romaní té un efecte beneficiós pel cabell i la seva capacitat per fomentar el creixement del cabell sa. L'ortiga evita i prevé la caiguda del cabell reforçant l'arrel capil·lar, gran poder d'hidratació, a més, forma una capa protectora.Ingredients 100% naturals. A base d’oli vegetal. Circuit curt de venda, promou l'economia local. Elaborat en petita quantitat (30 unitats/lot). Fórmula enriquida amb oli vegetal i extracte de plantes seques. Perfumats amb olis essencials orgànics. No provat en animals. No conté conservants ni parabens ni silicones. Biodegradable. Respectuós amb el Medi ambient. Producte residu zero (zerowaste)


Pes 70 g (aprox)

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Etiquetes
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2016 - Mel Vall de Ribes - Creat  amb Wix.com