Les pastilles de sabó, més sostenibles que el gel de bany.

Dutxar-se amb sabó en pastilla en lloc de gel de bany té tres avantatges importants:


- ES REBUTGEN MENYS ENVASOS: Fent servir una pastilla de sabó, deixem de llençar un pot de gel, això suposa uns quants grams de plàstic menys pels abocadors del món. Encara que siguem bons recicladors, sempre és millor generar menys escombraries.


- ES REDUEIX EL CONSUM DE SABÓ: Una pastilla de sabó sempre dura més que un pot de gel.


- EL COS REP MENYS QUÍMICS: Si apostes pels sabons naturals, la teva pell s'estalvia l'exposició als colorants, perfums artificials, parabens i conservants en general.Val la pena tornar al sabó de sempre i gaudir de l'olor i les textures, ja que molts d'aquests sabons fan olor a sabó, a net, i poca cosa més ens fa falta per sentir-nos bé.


https://www.melderibes.cat/sabo


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Etiquetes
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2016 - Mel Vall de Ribes - Creat  amb Wix.com