Reglament Europeu de Protecció de Dades


Reglament Europeu de Protecció de Dades

Us informem que el 25 de maig de 2018 serà d’aplicació el Reglament Europeu de Protecció de Dades, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades.


Per aquest motiu, us informem que les seves dades quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Mel Vall de Ribes (MVR) amb la finalitat de la comunicació d'informació relativa a l'actuació de la casa en l’àmbit del comerç, com també l’organització d'actes públics, jornades, cursos o conferències i altres activitats que organitzi o en les quals participi a través de la difusió i la comunicació de la informació mitjançant la tramesa de butlletins via electrònica o per altres vies.

Així mateix, l’informem del dret a sol·licitar al responsable del tractament l’accés a les vostres dades personals, a rectificar-les o a suprimir-les, a limitar-ne el tractament o a oposar-s’hi, així com el dret a la portabilitat de les dades, mitjançant escrit dirigit a: Mel Vall de Ribes. C. Fonderia, 6,1r 17534 Ribes de Freser. Tel. 669104215, info@melderibes.cat.

MVR es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir dita informació a tercers. El responsable del tractament de les dades és la direcció de MVR.

Les dades personals es conservaran durant tot el període que MVR faci la comunicació de la informació i la tramesa dels butlletins.


Més info: http://apdcat.gencat.cat/ca/documentacio/RGPD/novetats/
Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Etiquetes
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2016 - Mel Vall de Ribes - Creat  amb Wix.com