Verí d'abella

El verí d'abella és un poderós antiinflamatori. Pot aplicar-se directament a través de la picada d'una abella o bé, a través d'aquesta crema sobre la zona afectada.


Ingredients: Verí d'abella, nicotinat de metil, càmfora CAPS extracte pro oleum hyosciami, base d'extracte d'ungüent (cera d’abelles) fer facilitar la seva correcta distribució. Acció terapèutica: El verí d'abella s'utilitza amb bons resultats en el reumatisme agut i crònic, dolor muscular i articular. Juntament amb els altres components que actuen, el verí d'abella produeix un augment de temperatura de la pell, millorant el subministrament de sang al múscul, provocant així una correcció de la manca d'oxigen a l'àrea adolorida, a més, de tenir una important acció antiinflamatòria. Apropiat per: dolors reumàtics, musculars i d'articulacions. Mal d'esquena, ciàtica, etc. Pot ser utilitzat per fer massatges als atletes. Instruccions: Aplicar la crema a les zones adolorides. Aplicar 1-3 cm de pomada estendre-la i deixar-la reposar durant 2-5 minuts. A continuació, es cobreix la zona afectada per mantenir el calor. Un parell de vegades al dia. Després de 4 dies de tractament recomanem un dia de descans. Després de cada tractament és molt important rentar-se les mans amb aigua i sabó per evitar la irritació dels ulls i les membranes mucoses. Important: No aplicar al voltant dels ulls, la boca o ferides, úlceres i altres àrees obertes. Presentació: Tubs que contenien 30 g de pomada, acompanyat d'un fullet explicatiu.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Etiquetes
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2016 - Mel Vall de Ribes - Creat  amb Wix.com