top of page

HIDROMEL

L'hidromel és la primera beguda alcohòlica que va ser consumida per l'home en els seus orígens i es considera precursor de la cervesa i el vi.
En l'Antiguitat va ser altament consumit i va tenir gran difusió entre diferents cultures.
A Europa el van elaborar i consumir grecs, romans, celtes, normands, saxons i vikings. 

L'hidromel és una beguda de llarg recorregut històric, on la seva elaboració es fonamenta en la fermentació d'una barreja d'aigua, mel i llevats, que son els responsables de la fermentació) 

  • mel crua

-

  • teles encerades

-

  • propolis

-

  • hidromel

-

  • pol·len

Compres superiors a 75€ enviament gratuït

gastroteca-logo-baseline_2x.png
producte del ripollès
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Blogger Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Panells_Plaques_UE_DARP_competitivitat_20160517-_003_ (2).jpg
bottom of page