©2016 - Mel Vall de Ribes - Creat  amb Wix.com

Gelea Reial

Fitxa de producte

Propietats:

És un aliment molt valuós per les seves propietats nutricionals, ja que conté un percentatge elevat d’aminoàcids, minerals, vitamines del grup B i enzims, i terapèutiques. Li atribueixen moltes propietats antioxidants, antiinflamatòries, antibacterianes, antivirals, immunostimulants, rejovenidores i energètiques, entre d’altres.

Els beneficis de la gelea reial són molt diversos:

 • Equilibra el sistema nerviós

Les vitamines del grup B són clau per equilibrar el sistema nerviós, especialment en casos de nerviosisme, ansietat, estrès, insomni, irritabilitat o depressió.

Les persones que han consumit gelea reial experimenten un sentiment general de benestar.

 • Ajuda a combatre refredats i grips

La gelea reial ajuda a estimular les defenses i a reforçar el sistema immunològic. Té propietats  antivíriques, antibacterianes i antimicrobianes que resulten beneficioses en casos de grip o refredat.

 • Tònic físic i mental

La gelea reial és un gran reconstituent i estimulant natural. Pot ser un gran aliat tant per a nens i adolescents esportistes i treballadors que facin esforços físics intensos i prolongats, com per a persones grans físicament dèbils.

Mentalment, pot contribuir a millorar la memòria i la capacitat d’aprenentatge i pot ser una gran ajuda per a estudiants en període d’exàmens, ja que atorga resistència al rendiment intel·lectual.

 • Astènia primaveral

 • Ajuda a combatre l’envelliment prematur

La gelea conté antioxidants que ajuden a combatre els radicals lliures i a prevenir processos degeneratius. A més, també té efectes regeneratius: estimula el metabolisme cel·lular i contribueix a regenerar els òrgans, especialment pel que fa a la pell i a les cèl·lules del sistema nerviós. Ajuda internament a fer que la pell recuperi vitalitat, ja que en millora la hidratació i elasticitat, i en retarda l’envelliment prematur.

 • Ajuda a disminuir el colesterol

Un dels molts beneficis de la gelea reial és que estimula la circulació sanguínia, cosa que ajuda a disminuir els nivells elevats de colesterol i triglicèrids en sang i evita els accidents vasculars.

Les persones que han consumit gelea reial experimenten un sentiment general de benestar, és a dir, una resistència a la fatiga, més rendiment intel·lectual (més concentració i memòria) i autoconfiança; tonifica i equilibra el sistema nerviós. A més els seus nutrients actuen com a estimulant global, milloren la resposta immune contra agressions externes i reforcen les funcions generals del cos. En general, es tolera molt bé (en cas de dubte, se’n pot prendre una dosi petita diluïda), fet que la converteix en un tònic natural únic al món, indicat per a totes les edats i especialment nens en moments de més activitat, especialment en els canvis d’estació o abans de l’hivern per prevenir refredats i infeccions.

Nota: SELECCIONA LA TEVA PATOLOGIA I INFORMA-TE'N A FONS

 

Composició:

Es tracta d’una substància àcida amb un pH pròxim a 3,6.

 • Aigua: és el seu component majoritari, entre un 60% i un 70%.

 • Proteïnes: constitueixen entre un 9% i un 18% (fins a un 45% de pes sec), inclou tots els aminoàcids essencials.

 • Hidrats de carboni: de 7 a 18%, compostos principalment per fructosa i glucosa.

 • Àcids grassos: representen del 3 al 8%, responsables d’importants propietats de la gelea reial.

 • Minerals: fins a un 3%, entre els quals destaquen: potassi, calci, sodi, zinc, ferro, coure, magnesi.

 • Vitamines hidrosolubles: sobretot vitamines del grup B (majoritàriament la B5).

 • Moltes hormones, enzims i altres elements encara desconeguts, que actuen en sinergia amb les vitamines i minerals.

 

Contraindicacions

Com que concentra molts nutrients, cal prendre certes precaucions. Es recomana vigilar, i fins i tot, evitar-la en cas d’al·lèrgia, malaltia d’Addison, asma, migranyes, taquicàrdia i hipertensió.

Format: Gelea reial fresca
Envasos disponibles: 25g.